ECHIPĂ

Gheorghe Ignat

Gheorghe Ignat

Președinte

Mă numesc Ghiță Ignat, sunt născut în Bucovina, fiul a doi oameni gospodari, fratele a doi tineri plini de iubire, soţul unei femei minunate şi tată a trei băieţi pe care îi consider trei daruri nepreţuite pe care Dumnezeu ni le-a dat în grijă.
Pentru ani buni am practicat sportul de performanţă unde am obţinut 10 titluri de Campion Naţional, multiplu Campion şi medaliat în competiţiile internaţionale, medaliat la Campionate Europene, fost component pentru mai mulţi ani al Echipei Naţionale de Lupte cât şi a Lotului Naţional de Sambo, am un palmares curat de șase victorii şi zero înfrângeri în Artele Marţiale Mixte (MMA) sau lupta de cuşcă.

Petru Moțac

Petru Moțac

Vicepreședinte

Mă numesc Moțac Petru, m-am născut pe 29 iunie 1963 în comuna Burla, de lângă orașul Rădăuți, într-o familie cu părinți ortodocși cu 7 copii. Născându-mă pe 29 iunie sărbătoarea sfântului Petru, parinții mi-au pus numele de Petru. Am crescut într-o familie modestă, tatăl meu lucra în construcții iar mama a fost casnică.
În urma unor evenimente neplanificate am luat decizia să mă mut în Anglia unde locuiesc și îmi desfășor activitatea până în ziua de astăzi. Prin bunătatea și cu ajutorul lui Dumnezeu am pus pe picioare împreună cu familia o companie de construcții în cadrul căreia lucrează aproximativ 100 de muncitori. Dumnezeu ne-a ajutat și am ajuns să oferim sub același acoperiș o gamă completă de servicii de construcții: atelier de tâmplărie, de prelucrare marmură și granit, de prelucrarea fierului, echipe de electricieni, instalatori, zidari, decoratori, structuri metalice etc., plus deschiderea unui magazin de materiale de construcții. Bordul administrativ al companiei este format în majoritate de copiii mei. În țară am o firmă care se ocupă de achiziționarea lemnului, debitare, uscare, prelucrare produs finit și comercializare etc.
Mă bucur să văd că lucrarea de ajutorare se va extinde prin faptul că Dumnezeu rânduiește și pune în inima unor oameni înființarea Asociației „Fight for Freedom”, din care prin harul Lui fac și eu parte. Va trebui să ne adresăm la o gamă cât mai mare de oameni cu inimă pentru lucrare, să facem cunoscută viziunea care o avem și să dăm dovadă de maximă transparență din partea bordului misiunii pentru ca să fim corect înțeleși.

Voluntarii Asociației FIGHT FOR FREEDOM:

Acești voluntari s-au implicat în proiectul de distribuire alimente persoanelor aflate în dificultate în timpul pandemiei.